Taller de 1er Xacra a VIC 23 FEBRER 2019!

  • 23  FEBRER – dissabte, de 10h a 14h

Taller 1er XACRA al centre “el Despertar” de VIC!

Sent, activa i expressa el teu centre arrel a nivell físic, emocional i energètic a través del moviment, la música, el fang, la pintura….

¿Et ve de gust connectar amb el teu 1er Xacra? ¿amb la teva ENERGIA VITAL i ANCESTRAL? ¿ amb les teves ARRELS? i ¿amb la capacitat de sentir els SUPORTS i la MARE TERRA?

El primer chacra Mudalhara et connecta amb el poder de l’ELIMINACIÓ, tant en el plà físic com en el mental, t’ajuda a desfer-te del que ja no et serveix. És el Xacra del Regne Mineral, on resideixen els HÀBITS, el comportament AUTOMÀTIC, les inèrcies i els patrons instintius més profunds que utilizem diàriament per a SOBREVIURE en societat.

En aquest taller posarem en moviment el nostre cos: l’estructura ossi-articular i muscular que està relacionada amb Mudalhara i vivenciarem altres possibilitats de moviment per poder obrir noves vies neurològiques d’expressió i així, a la vegada, possibilitar l’alliberació d’emocions enquistades i de patrons inercials habituals.

Dançarem al so de la percusió tribal, i també expressarem i plasmarem el que sentim a través de diferents técniques artístiques.

T’apuntes a descobrir-te?
Doncs estarem encantades de compartir amb tú!

Per apuntar-se trucar al 620 626 894 – 93 88 35 960 (Teresa / Bàrbara)

Facilitadores:
– Montse Domènech (Arts plástiques, Kinesiologia, Mètode Terapèutic SENDA i Reiki)
– Judith Martinell (Massatges, Anàlisi Psicopostural, Mètode Terapèutic SENDA – www.ambconsciencia.com)