Massatges

Avui en dia, després de 10 anys de continuada motivació per anar mes enllà en el que sóm, els massatges que ofereixo habitualment, són un compendi de moltes tècniques diferents, teràpies, i maneres d’entendre la vida. Són un reflex del que soc, dels aprenentatges que la vida m’ha anat portant i del meu treball personal.
El meu focus principal, durant els massatges, està en acompanyar-te a que CONNECTIS amb el teu cos i per tant amb tú a tots nivells. Que puguis adonar-te d’on hi ha tensió i junts poguem anar deixant-la anar, perque la musculatura pugui anar recobrant la seva longitud sana i poder així anar millorant la movilitat del cos i la funció dels órgans. Movilitzem les articulacionsi millorem els canals energètics. I busco també que junts explorem noves vies de moviment per nodrir el sistema neurològic i ampliar així els repertoris habituals…

Actualment em baso en dos tipologies de “massatges” que m’agrada combinar:

Quiromassatge
–  Massatge en camilla, treballant com a base amb Quiromassatge, Movilització de les articulacions i Olis aromatics directes sobre la pell. Ho acompanyem amb Pedres volcà-niques que equilibren amb el seu pes, energía i escalfor.
Amb Reflexología podal acaronarem aquesta part tant important i allunyada on hi ha reflectit tot allò que som i, finalment uns tocs magics de Reiki per obrir-nos al tot! Quan cal utilitzo també de la kinesologia, els diapasons, pilotes, la facioterapia, etc…
Massatge Tailandès
– Massatge sobre futó, a terra. Treballem mes la movilitat interconectada de les diferents parts del cos amb dinàmics i efectius estiraments asistits, pressions en punts energètics, desbloqueig estructural i movilitzacions articulars.
Explorant i enriquint les vies de moviment articular i sovint acompanyant-ho amb propostes actives de Consciència Corporal per ajudar a alliberar tensions i recuperar espontaneitat de moviment.