Teràpia Essènia i Egipcia

Les Teràpies Essenies i Egipcies (segons el mètode complert transmès per Daniel Meurois y Marie Johane Croteau) estan sent ara mateix el meu predominant focus d’atenció i passió. Descobrir-les, sentir-les i oferir-les està sent un regal i una direcció en el meu camí. M’obren a un estat molt profund de conexió amb el meu Ser i amb la totalitat alhora. Sento entrar en un espai sagrat, de confiança i Amor, un lloc d’origen en el que tot és possible.

Aquesta preciosa formació l’estic rebent  de les mans d’Esther Pertegal i Joaquín Marzo. I en cada nou seminari sento que, no només descobreixo, sinó que  recordo algo que ja formava part de mí. I aquest retrovament m’omple d’alegría i ganes de compartir.

Així que t’animo a venir i a deixar-te impregnar por aquestes vivencies, per aquesta nova aventura que mourà en tú alló únic i personal que només a tú t’està reservat.

Les cures anomenades Essenies i Egipcies son molt més antigues del que el seu nom indica. Podem dir que no tenen edat ja que el seu origen es remonta veritablement a temps inmemorials. Se les anomena així per la seva importància en el sí de les dues últimes tradicions que particularment les han estructurat, la essènia i la egipcia.

En la nostra època han reaparegut fa exactament 30 anys a través de Daniel Meurois, després de numeroses canalizacions. Encara que el seu nom pugui portar-nos a temps remots… Són tan actuals avui com ho van ser fa milenis…

“Los cuidados esenio-egipcios son, por naturaleza, holísticos. No buscan tratar los síntomas en sí, sino que procuran remontar al origen de estos, comprender el por qué de la disfunción de un sistema hasta los engranajes más secretos y sutiles del ser. Más allá de las zonas y de los circuitos afectados, procura localizar el impacto de posibles memorias celulares, el de los esquemas de funcionamiento mentales o emocionales erróneos, también el de las cicatrices afectivas e incluso las huellas de orden kármico.” “Daniel Meurois”

Amb les cures Essenies i Egipcies, ajudem a restaurar l’equilibri general dels nadis, xacres i subxacres principals. I en funció del que necessiti cada persona, l’acompanyem amb tractaments específics segons cada cas.

Aquests són alguns dels Tractaments aplicats en aquesta teràpia:

La re-sincronizació de l’ànima i el cos: Ajuda quan sentim les energies disperses i tenim dificultat de concentració, amb“cansancis repentins” i petites perturbacions.

– Les cristalizacions mentals: L’estrés fa que la nostra ment no pari i això alimenta el nostre esgotament mental i emocional.

– Els estats de xoc: Aquest tractament es practica en situacions d’urgencia, com són xocs físics o psicològics.

– Emotivitat profunda: Molt indicat per ajudar a erradicar els desordres emocionals profunds i persistents.

– Les formes-pensament: Aquest tractament està molt indicat quan sentim que ens ofeguem darrera d’un problema que no poden formular amb paraules i que, enquistats en ells, ens bloqueja, conscientment o no, debilitant algunes funcions del nostre organisme, arribant en ocasions fins a l’enfermetat.

– Colopatíes i disfuncions intestinals.

El tractament del xacra laringi: Si patim bloquejos energètics a nivell de la gola. La causa principal acostuma a tenir relació amb la dificultat d’expressar el que vivim dins.

Cicles femenins irregulars: Aquest tractament ens ajuda quan tenim cicles menstruals irregulars. L’ objetiu és ajudar a regular tant l’abundancia del fluxe, com la duració.

– Problemes circulatoris de les cames: La bona circulació de l’energia a través dels nadis principals de les cames ajuda a alliberar les cames cansades o inflades.

– Dones embaraçades: L’acompanyament durant aquest període de la vida d’una dona és importantíssim per la dona i pel bebé.

– Insomni: A través de l’equilibri de certs circuits energètics, podem ajudar a un millor descans i qualitat del son.

Y altres tractaments específics, cada un dirigit a ajudarte a millorar i trobar l’equilibri perdut.