MASSATGES

El cos et parla amb dolors o molesties? Notes les cervicals o lumbars encarcarades i t’agradaria sentir-te més lleugera i en harmonia amb el teu cos?

Avui en dia, després de 12 anys de continuada motivació per anar mes enllà en el que sóm, els massatges que ofereixo habitualment són un compendi de moltes tècniques diferents, teràpies, i maneres d’entendre la vida. Són un reflex del que soc, dels aprenentatges que la vida m’ha anat portant i del meu treball personal.
El meu focus principal, durant els massatges, està en acompanyar-te a que CONNECTIS amb el teu cos i per tant amb tu a tots nivells. Que puguis adonar-te d’on hi ha tensió i junts poguem anar deixant-la anar, perque la musculatura pugui anar recobrant la seva longitud sana i poder així anar millorant la movilitat del cos i la funció dels órgans. Movilitzem les articulacionsi millorem els canals energètics. I busco també que junts explorem noves vies de moviment per nodrir el sistema neurològic i ampliar així els repertoris habituals…

Gaudeix del plaer de sentir el massatge sobre la teva pell i músculs, de respirar, de descobrir com està el teu cos, de sentir-te movilitzada, elongada, acariciada i alliberada!

Actualment em baso en dos tipologies de “massatges” que m’agrada combinar:

Combinació 1 – Quiromassatge base
– Massatge a camilla, treballant com a base amb Quiromassatge, Movilització de les articulacions i Olis aromàtics directes sobre la pell. Ho acompanyo amb Pedres volcàniques que equilibren amb el seu pes, energía i escalfor.
Amb Reflexología podal acaronaro aquesta part tant important i allunyada on hi ha reflectit tot allò que som i, finalment uns tocs màgics de Reiki per obrir-nos al tot! Quan cal utilitzo també de la kinesologia, els diapasons, pilotes, la facioterapia, etc…

Combinació 2 – Massatge Tailandès base
– Massatge sobre futó, a terra. Treballem més la movilitat interconectada de les diferents parts del cos amb dinàmics i efectius estiraments assistits, pressions en punts energètics, desbloqueig estructural i movilitzacions articulars.
Explorant i enriquint les vies de moviment articular i sovint acompanyant-ho amb propostes actives de Consciència Corporal ajudem a alliberar tensions i recuperar espontaneitat de moviment.

Massatge a camilla amb olis sobre la pell i músculs.

Massatge a terra, sobre futón. Treball de mobilitat, pressions i elongacions.

Treball del cos i sistemes a través del peu, a nivell reflexe.

Massatge suau, ajudant al retorn de la limfa pels vasos limfàtics.

Massatge lliscant pedres volcàniques calentes per la pell.

C/ SANT ALBERT 91

VALLDOREIX

judith.martinell@gmail.com

663 029 037