Hola, bones, soc Judith Martinell Flo, Dona, Mare, Filla, Viatgera, Amant de la Natura i el moviment,  Aprenent, Enamorada de la vida, Massatgista, Tallerista, Kinesiòloga, Dissenyadora…

El Ball, el Moviment i el sentir el Cos sempre m’han apassionat, així que vaig ballar de manera continuada durant 20 anys DANÇA Clàssica i Contemporània. Amb 18 anys, paral·lelament a la dansa, ja vaig començar a descobrir que hi havia quelcom invisible que està molt relacionat amb com ens trobem i, a través del Reiki vaig anar familiaritzant-me amb el cos energètic

Vaig treballar durant 10 anys en el sector tèxtil, com a DISENYADORA, per la marca esportiva Reebok. Aquesta feina em va donar l´oportunitat de conèixer món i de viatjar moltíssim per Àsia, Europa i Amèrica.

El desig del viatge sempre m’ha companyat així que vaig deixar el disseny, per aventurar-me, per segon cop, a viatjar pel món lliurement sense temps establert… Omplint la vida de Vida! El viatjar sempre m’ha aportat molt, descobrint noves maneres de fer i de Ser, nous valors i filosofies de viure diferents que m’han permès obrir el ventall que duia al meu disc dur cultural i genètic.

A mesura que passava el temps, una pulsió interna cap al món de la salut anava creixent en mi. I cada vegada va anar agafant més força les ganes de connectar amb el cos d’una manera més profunda. Així que, vaig iniciar-me al món de les  TERÀPIES MANUALS. Les quals, avui en dia gaudeixo i ofereixo: Massatge Thai, Quiromassatge, Reflexologia Podal, Drenatge Limfàtic, Reiki…

Un fet inesperat va esdevenir, el meu germà va emmalaltir de leucèmia i vaig acompanyar-lo en tot el procés. Aquesta vivència em va sensibilitzar molt i em va evocar a obrir la mirada a noves situacions; el tracte humà amb qui viu la mort d’aprop, la mirada que hi posem, l’acompanyament, el dol, la separació, la mort… Vaig aprendre que les cuirasses són útils en moments i situacions donades per poder aixecar el cap i sobreviure en els moments difícils, però és molt important després trobar la manera de deixar-les anar per alliberar el dolor retingut i poder realitzar un dol sa.

Com és la vida…. que vaig enllaçar seguidament amb una etapa de vida fantàstica, preciosa i alhora ben trontolladora, la MATERNITAT, la qual, encara avui dia, em segueix sent una gran mestra. Dos fills preciosos, mestres en Presencia i espontaneitat, que em son miralls espectaculars i altaveus del que passa al voltant íntim. Un treball personal impressionant que ens ofereix la pròxima i profunda relació amb la parella, fills i familia.

La necessitat de vincular-me més amb la part emocional i mental en relació amb el cos va seguir impulsant-me, i em va portar a obrir-me a adquirir noves visions, tècniques i més coneixements. Em vaig formar en ANÀLISI PSICOPOSTURAL, on l’experiència va ser més individual, completa i integradora. Posteriorment vaig seguir amb CONSCIÈNCIA CORPORAL i vaig iniciar els treballs de grup.

La meva inquietud en anar més a la causa dels problemes, a l’origen dels símptomes persistia, i a través de la KINESIOLOGIA Holística i el Mètode Terapèutic SENDA, vaig descobrir la manera de “dialogar” directament amb el cos i la consciència del Ser per poder ajudar-lo a recordar-se i integrar-se a diferents nivells: estructural, físic, orgànic, energètic, emocional, caracteriològic, transgeneracional, etc…

Fa uns anys vaig sentir les ganes del treball en equip, doncs és una preciosa manera de multiplicar sabers. I juntament amb la Montse Domènech hem desenvolupat diversos TALLERS grupals VIVENCIALS que impartim arreu, on fem un compendi dels nostres sabers i integrem el treball corporal físic i de moviment amb meditacions, cants i jocs. Fem propostes enfocades a connectar amb l’emoció i l’actitud, i potenciem l’expressió artística del que es va movent interiorment en cada instant.

Últimament he viscut una altra època mooolt dura, amb grans dols i també grans aprenentatges, on les meves estructures internes i externes han sigut derruïdes, però tot aquest procés m’ha fet veure, entre d’altres coses, que el “COM em prenc el que em passa” és determinant per superar-ho, aprendre i crèixer.

Actualment, el meu predominant focus d’atenció i passió, està sent amb les Teràpies Essènies i Egípcies. Descobrir-les, sentir-les i oferir-les està sent un regal i una nova direcció de Profunditat i Amor en el meu camí. M’obren a un estat molt profund de connexió amb el meu Ser i amb la Totalitat alhora. Quan les aplico sento entrar en un Espai Sagrat, de Confiança, Pau i Amor i em transporta a l’Origen, en el qual sento que TOT és possible.

Sé que totes les vivències de la vida m’han anat ensenyant, recordant i enfocant a saber i ser qui sóc ara, i a poder-vos acompanyar avui des d’una presencia basada en la pròpia experiencia personal transitada i a través del que per a mi han estat eines valuoses.

C/ SANT ALBERT 91

VALLDOREIX

judith.martinell@gmail.com

663 029 037